"Wij hebben een nieuw systeem nodig..."

Heeft u een nieuw systeem nodig en  geprobeerd iets passends op de markt te vinden? Allereerst moet een dergelijk systeem bestaan en bij voorkeur binnen uw budget blijven. Als u een oplossing vindt, kan deze functioneel uitgebreid zijn, maar toch veel relevante functies missen. Daarnaast kan deze oplossing  functies bevatten die u niet nodig heeft, waardoor de software onnodig ingewikkeld wordt.

ComActivity biedt een modern en web-based systeem, afgestemd op uw bedrijfsprocessen en geïntegreerd is met onderliggende systemen.

Voorbeeld van een producent van industrieel textiel
Het ERP-systeem van de klant bevatte ondersteuning voor de meeste processen, maar was ingewikkeld en tijdrovend in gebruik. Het systeem was ook verouderd en miste transparantie. Gebruikers vertrouwden de informatie in het systeem niet en gebruikten liever papier.

Aangezien de meeste producten op een klantenspecificatie worden geproduceerd en opgeslagen, was het realiseren van een efficiënte planning en magazijnopslag een uitdaging.

Oplossing
De Supply Chain Suite werd geïmplementeerd en gestroomlijnd op basis van de specifieke eisen van het bedrijf. Door de invoering is een hogere bezettingsgraad van de machines gerealiseerd met minder  materiaalafval. Daarbij hebben gebruikers het gevoel dat het systeem precies is afgestemd op hun taken.

Doordat de gebruikers snel inzicht hebben in de status/beschikbaarheid van verkochte producten (via de voorraad, productie en daaraan gerelateerde inkopen), is het vertrouwen in het systeem enorm gegroeid.