Onze antwoorden

Meer dan 100 bedrijven over de hele wereld gebruiken dagelijks onze oplossingen om hun concurrentievermogen te vergroten. Hieronder enkele voorbeelden van oplossingen voor onze klanten.

Beter

Wij geven uw bedrijfssysteem een nieuw leven waarmee de effectiviteit en de efficiëntie van uw processen wordt verhoogd en u uw kosten kunt verlagen.

Sneller

Wij kennen bedrijfsprocessen. En wij kennen bedrijfssystemen, technologie en systeemontwikkeling. Wij leveren uw project snel op met langdurige resultaten.

Goedkoper

Wij leveren bewezen oplossingen. Waar anderen geen gelijke tred kunnen houden, gaan wij over de finishlijn.​

Wilt u beter?

Voorbeeld
Een technische groothandel voert jaarlijks honderdduizenden mutaties door in haar artikelbestand. Voorheen werden deze mutaties door vijf full-time medewerkers verwerkt; er ontstonden achterstanden en fouten in de bestanden.

Oplossing
Met Comflow is de verwerking van deze mutaties teruggebracht tot enkele uren, en foutloos! De gebruikers beschikken nu steeds over actuele artikel- en prijsinformatie.

Wilt u sneller?

Voorbeeld
Een producent van accessoires van landbouwmachines, die Corzia Planner en Comflow gebruikt, krijgt een nauwkeuriger plan dat de werkelijke doorlooptijden en bestaande capaciteit weergeeft. Het bedrijf heeft de leveringsbetrouwbaarheid verhoogd van 70% naar 95%. De nieuwe oplossing heeft het planningsproces significant vereenvoudigd, met een beter inzicht en meer flexibiliteit.

Oplossing
De oplossing biedt een betere klantenservice, hogere leveringsbetrouwbaarheid, soepelere productie en efficiënter gebruik van middelen.

Wilt u goedkoper?

Voorbeeld
Een toonaangevende fabrikant van rollen ten behoeve van persen heeft zijn bedrijfssysteem nieuw leven ingeblazen met onze technologische oplossingen en diensten. Het bedrijf is er in geslaagd de controle en efficiëntie van bedrijfsprocessen te harmoniseren en te verbeteren.

Oplossing
Dankzij de nieuwe oplossingen worden wereldwijd de offertes, verkooporders, claims en andere documenten op een uniforme manier verwerkt. Het resultaat? Betere klantenservice en lagere kosten..

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen doen?

Wij leveren oplossingen op maat en geautomatiseerde functies die uw dagelijkse activiteiten stroomlijnen.