Onze producten

ComActivity biedt het bedrijfssoftware systeem van de toekomst;  klantspecifieke oplossingen met alle goede functies van een standaard ERP-systeem, echter zonder de nadelen. Wij leveren  oplossingen op maat en geautomatiseerde functies die uw dagelijke activiteiten stroomlijnen.

Comflow

Comflow is ons “business process platform” waarmee we ons onderscheiden van onze concurrenten. 
Modelgestuurde ontwikkeling, workflows en flexibele integratie met andere systemen maken van Comflow het perfecte platform voor continue procesverbetering. Comflow is een compleet platform dat de mogelijkheid biedt snel applicaties voor het web en uw mobiele telefoon te maken, stand-alone geïntegreerd met uw ERP-systeem.

 

Planner

Planner is ons webbased hulpmiddel voor productieplanning. Als u uit Excel bent gegroeid of vindt dat traditionele optimalisatietools te ingewikkeld zijn, dan is Planner zeker de juiste tool voor u. Planner is een multi-user systeem dat kan worden geïntegreerd met uw ERP-systeem. Met Planner kunt u sneller de productie plannen, capaciteitstekorten identificeren en een niveaubelasting op verschillende eenheden creëren.

Supply Chain Suite

Supply Chain Suite is ons bedrijfssysteem voor bedrijven die klant order gestuurd maatwerk produceren. Het is een modern webbased systeem. Dorodat het ontwikkeld is op Comflow, is het gemakkelijk om continu te veranderen en mee te schalen in overeenstemming met de veranderende behoeften van uw bedrijf. En in tegenstelling tot traditionele ERP-systemen, is Supply Chain Suite aangepast aan uw bedrijfsprocessen en supply chain-activiteiten.

Comsource

De inkoopportal waarmee u, in een gedistribueerde inkoopomgeving, grip houdt op al uw inkopen en op de met de leveranciers overeengekomen raamcontracten. 

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen doen?

Wij leveren oplossingen op maat en geautomatiseerde functies die uw dagelijkse activiteiten stroomlijnen.