"De verschillende systemen werken niet samen..."

Heeft u alle informatie die u nodig heeft, maar bevindt deze zich in verschillende systemen? In dat geval is uw werk waarschijnlijk omslachtig  en inefficiënt. Het wordt nog complexer wanneer verschillende systemen parallel moeten worden bijgewerkt; wordt de update wel overal uitgevoerd en wat gebeurt er als ergens een fout wordt ontdekt?

ComActivity biedt een modern en web-based systeem, afgestemd op uw bedrijfsprocessen en geïntegreerd met uw onderliggende systemen.

Voorbeeld van een machineonderhoud-systeem
Het bestaande ERP-systeem van de klant bevatte het grootste deel van de informatie die nodig was om onderhoud aan de machines te plannen en uit te voeren en reserveonderdelen aan te schaffen. Maar informatie over de machines, zoals details, structuren, geschiedenis, afbeeldingen en documenten, bevond zich in een ander systeem. Sommige informatie was zelfs aanwezig in beide systemen. Dit betekende dat gebruikers altijd in beide systemen moesten werken.

Oplossing
ComActivityy ontwikkelde een nieuw systeem  om het onderhoudsproces te stroomlijnen; deze oplossing ligt als een “schil” over beide systemen. Door nu slechts één systeem te hebben, beschikt de gebruiker altijd over de juiste informatie en voert hij zijn taken in minder dan de helft van de tijd uit.